Sieraden

✓ Unieke producten ✓ Ontwerp & productie ✓ Ook echte winkel

GRATIS VERZENDING VANAF € 35,-

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op.

Beadbrothers sieraden

Op deze pagina vind je de sieradencollectie van Beadbrothers. Bijna alle armbanden, ringen, oorbellen, kettingen en hangers zijn door ons bedacht en in eigen beheer gemaakt. Ze worden met de hand gemaakt op Bali en Java in Indonesië. Ieder stuk is dan ook uniek. We werken uitsluitend met 925 sterling zilver , hoogwaardig leer en de mooiste edelstenen en antieke kralen. Veel kralensieraden werken we af met onze eigen super sterke en handige echt zilveren magneetsluitingen.

Hoe het begon

Toen ik in 1989 voor het eerst in Indonesië was, viel ik als een blok voor het land, de mensen, de geuren en kleuren en zeker voor de kwaliteit van het handwerk dat er wordt gemaakt. Ik nam dus een paar zilveren armbanden , oorbellen en kettingen van zilver mee naar Nederland voor eigen gebruik en om kado te doen aan vrienden en familie. Eenmaal thuis bleken er meer mensen ook graag zulke sieraden te willen hebben. Ik heb toen mijn moeder, die daar in die tijd woonde, een brief (ja met postzegels) gestuurd met de vraag of zij wat zilveren armbanden voor me wilde regelen. Eerst een paar maar al vrij snel meer en later nog meer. En nu 25 jaar en 40 trips naar Indonesië later is er weinig veranderd. In maart ga ik weer ;-)

Eigen atelier

We garanderen vijf zilversmeden full-time werk. We werken al 25 jaar met deze familie.

Onze ideeën en hun vakwerk zijn een perfecte combinatie. We werken met de beste vakmensen en vinden het belangrijk dat het ze goed gaat en dat ze graag met ons werken. Omdat we zelf twee à drie keer per jaar daar zijn, weten we hoe het met iedereen gaat en kunnen we waar nodig helpen en ondersteunen.

Sieraden voor vrouwen en mannen

De tijd dat uitsluitend vrouwen sieraden droegen ligt gelukkig ver achter ons. Beadbrothers houdt zich dan ook bezig met het ontwerpen en maken van de mooiste sieraden voor iedereen . Wij maken ook een collectie sieraden van hoge kwaliteit zelfs voor jonge kinderen en baby's. Een inclusieve wereld, sieraden voor iedereen!

Online én echte winkel

Online shoppen is leuk, maar een echte winkel is toch veel leuker! Struinen, je laten verrassen door de mooiste sieraden waar je het bestaan niet van wist. Advies en meedenken, de beleving van een ontdekking. Dus mocht u via de website niet kunnen slagen of wilt u het gewoon “in het echt” willen bekijken kunt u ook bij ons terecht in onze nieuwe winkel annex showroom.

Eigen design en productontwikkeling, zowel business als particulier

Beadbrothers is al 25 jaar actief. We werken sinds 1995 met diverse zilversmeden in Indonesië die onze ideeën(en eventueel uw idee)vertalen in de mooiste sieraden. Een groot deel van deze sieraden kunt u vinden in onze winkel in Alkmaar, hier op de website en in winkels en webshops van onze klanten. Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om producten tegen groothandelsprijzen bij ons te kopen of te laten vervaardigen.

Wij kunnen uw ontwerp/merk exclusief laten produceren. Dit doen wij al jaren voor enkele toonaangevende sieradenmerken in Nederland. Wij zorgen dan voor de ontwikkeling van het product, denken mee over eventuele problemen in het ontwerp, bepalen samen met u de juiste productietechniek en zorgen voor een zilversmid die precies daar goed in is. 100% handwerk, gietwerk, 3D,van old-school tot de modernste technieken, zilver of goud, dames- of herensieraden: we kunnen alles voor u laten produceren. Ik ga zelf meerdere malen per jaar naar Indonesië om hier op toe te zien en om nieuwe designs aldaar te realiseren.

Als ik er niet ben hebben we medewerkers in Indonesië die alles regelen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden eens te bespreken!

Online sieraden bestellen

Bestellingen gedaan op werkdagen voor 14.00 uur worden de zelfde dag nog op de post gedaan en worden dan meestal de volgende werkdag bij jou thuis geleverd! Bestel je na 14.00 dan heb je het de een dag later in huis. Vanzelfsprekend heb je 14 dagen bedenktijd. Bestellingen boven de € 35,- worden gratis bezorgd.

Bezoek onze sieradenwinkel

Wil jij onze sieraden met eigen ogen bewonderen? Dat kan. Wij verwelkomen je graag in onze winkel in Noord-Scharwoude. In onze winkel tref je onze volledige collectie. Daarnaast doen wij reparaties en maken we sieraden op maat.