Hoe het begon:

Toen ik in 1989 voor het eerst in Indonesië was, viel ik als een blok voor het land, de mensen, de geuren en kleuren en zeker voor de kwaliteit van het handwerk dat er wordt gemaakt. Ik nam dus een paar zilveren armbanden mee naar Nederland voor eigen gebruik. Eenmaal thuis bleken er meer mensen ook graag zulke sieraden te willen hebben. Ik heb toen mijn moeder, die daar in die tijd woonde, een brief (ja met postzegels) gestuurd met de vraag of zij wat zilveren armbanden voor me wilde regelen. Eerst een paar maar al vrij snel meer en later nog meer. En nu 25 jaar en 40 trips naar Indonesië later is er weinig veranderd. In maart ga ik weer ;-)

Online en ECHTE winkel!

 

Online shoppen is leuk, maar een echte winkel is toch veel leuker! Struinen, je laten verrassen door de mooiste sieraden waar je het bestaan niet van wist. Advies en meedenken, de beleving van een ontdekking.

Eigen atelier.

We garanderen vijf zilversmeden full-time werk. We werken al 25 jaar met deze familie.

 

Onze ideeën en hun vakwerk zijn een perfecte combinatie. We werken met de beste vakmensen en vinden het belangrijk dat het ze goed gaat en dat ze graag met ons werken. Omdat we zelf twee à drie keer per jaar daar zijn, weten we hoe het met iedereen gaat en kunnen we waar nodig helpen en ondersteunen.